About Russian Gifts

In onze webshop zijn veel van onze artikelen te vinden. Maar bezoekt vooral ook eens onze winkel in Roosendaal voor een compleet overzicht van ons assortiment! Wil jij iemand eens verrassen met een werkelijk uniek cadeau? Bij Russian Gifts ben je daarvoor aan het juiste adres. Natuurlijk kun je er ook terecht om jezelf eens te verwennen. Eigenaren Tatyana en Paul zijn liefhebbers van kunst, nostalgische tafereeltjes en traditionele gebruiken uit Rusland. Tijdens hun Russische reizen komen ze veel met lokale folklore in aanraking, bijvoorbeeld matroesjka’s, lakdoosjes, houten lepels, zijden sjaaltjes, sieraden en schilderijen. Vier jaar geleden besloten ze om in Roosendaal een galerie te beginnen in Russian Art, Folklore & Cosmetics. Veel artikelen uit hun uitgebreide assortiment zijn in Rusland gemaakt en voor een groot deel ambachtelijk met de hand. De meeste artikelen worden rechtstreeks persoonlijk door Tatyana en Paul bij de kunstenaars en producenten gekocht. 


Sinds kort heeft Russian Gifts tevens een complete lijn Siberische cosmetica op 100% natuurlijke basis: Natura Siberica.
Natura Siberica is een jong, innovatief merk dat als 1e (en enige) huidverzorgingsproducten maakt op basis van biologisch gecertificeerde, super krachtige wilde kruiden, bessen, planten en grassen uit Siberië en het Verre Oosten. 

Natura Siberica is uitgeroepen tot Best Green Cosmetics, Cosmoprof 2012 in het Italiaanse Bologne.